Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

2 пучка салату романо

Популярні новини зараз
Путін може завдати ракетних ударів по Польщі В Україні знову сильно подорожчало м'ясо: скільки коштуватиме курятина і свинина Українцям з 1 листопада світять додаткові 2200 гривень та гуманітарна допомога: у Мінінтеграції розповіли, кому це дістанеться Ціни на гречку досягли сезонного мінімуму: які цінники на полицях магазинів
Показати ще

½ штуки білого хліба

10 шт анчоусів

50 г сиру пармезану

6 ст. л. оливкової олії

2 яйця

½ лимона

1 зубчик часнику

1 ст. л. французької гірчиці

щіпка солі і перцю

Приготування:

1. З хліба зрізаємо шкірку, ламаємо його на невеликі частини, скроплюємо оливковою олією і запікаємо в духовці 7-8 хвилин.

2. Яйця варимо круто, виймаємо жовтки.

3. Нарізаємо пармезан великими пластівцями.

4. З половини лимона вичавлюємо сік.

5. Часник чистимо і розтираємо з сіллю і перцем.

6. Для заправки додаємо до часнику з сіллю 3 ст. л. оливкової олії, гірчицю, жовтки, лимонний сік, анчоуси і перемішуємо.

7. Листя салату збризкуємо заправкою і перемішуємо.

8. Викладаємо салат на тарілки, додаємо в кожну трохи крутонів, пару анчоусів і посипаємо все пармезаном.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного рулету з сиром.