Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг картоплі

Популярні новини зараз
Своїх не кидаємо? Путін планує віддати всю Луганщину, щоб захистити важливі для себе місця - ISW Як легко економити на електриці: проста порада українцям для зменшення сум за комуналку "Зимові" платіжки за газ змусять гаманці "схуднути": чому українцям доведеться платити більше Найскладніший опалювальний сезон: українцям підказали дешевий варіант обігріву будинку
Показати ще

500 г вершкового масла

сіль і перець за смаком

150 мл молока

Приготування:

1. Варимо картоплю. Далі остуджуємо і знімаємо шкіру. Протираємо і викладаємо в сотейник на маленький вогонь.

2. Додаємо крижане вершкове масло, нарізане кубиками і вмішуємо його в картоплю, не знімаючи з вогню.

3. Коли масло розчинеться в картоплі, знімаємо сковороду з вогню і вливаємо молоко. Далі солимо і перчимо за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запіканки з баклажанами і свининою.