Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 25 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
250 г борошна
Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще
250 г цукру
250 г вершкового масла
5 яєць
ваніль за смаком
Приготування:
1. Збиваємо разом яйця, цукор і ваніль в густу піну.
2. Вливаємо розтоплене охолоджене масло і знову збиваємо.
3. Поступово всипаємо просіяне борошно.
4. Випікаємо на розігрітій вафельниці до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.