Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячої грудки

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

500 г капусти брокколі

700 мл білого соусу

листя естрагону за смаком

мускатний горіх за смаком

45 г сиру пармезану

50 г панірувальних сухарів

50 г вершкового масла

1 морквина

Приготування:

1. Поділяємо броколі на суцвіття, моркву нарізаємо соломкою. Нарізаємо приготовані курячі грудки смужками і складаємо в змащену маслом форму зі звареними не до готовності брокколі з морквою.

2. Заливаємо білим соусом і естрагоном, мускатним горіхом і тертим пармезаном.

3. Зверху посипаємо сухарями, кладемо шматочки вершкового масла і запікаємо до утворення скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного пирога з шинкою.