Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

100 г нуту

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

2 баклажана

4 ст. л. оливкової олії

1 пучок кінзи

4 стебла петрушки

2 зубчики часнику

2 ст. л. лимонного соку

1 ст. л. білого винного оцту

½ ч. л. насіння зіри

½ ч. л. меленої паприки

морська сіль за смаком

Приготування:

1. Нут замочуємо на ніч. Після зливаємо воду і варимо до готовності в підсоленій воді 60-90 хвилин.

2. Нарізаємо баклажани на великі кубики, обсмажуємо на оливковій олії з усіх боків до рум'яної скоринки, солимо і тушкуємо до м'якості.

3. Подрібнюємо кінзу, петрушку і часник, додаємо паприку, зіру, оливкову олію, оцет і лимонний сік.

4. Змішуємо нут, баклажан і заправку, солимо за смаком. Залишаємо в холодильнику приблизно на 2 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт борщу з куркою.