Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка води

1 ст. л. цукру

1,5 склянки борошна

1 ч. л. солі

2 ч. л. сухих дріжджів

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. Змішуємо дріжджі і сахар в теплій воді.

2. Замішуємо тісто, додавши борошно і сіль у отриману рідину. Ставимо тісто в тепле місце на 1,5 години.

3. Нагріваємо в кастрюлі масло майже до кипіння.

4. Тісто, не уминая, ложкою кладемо в масло, допомагаючи другою ложкою.

5. Пончики виймаємо шумівкою і викладаємо на серветки, щоб прибрати зайве масло.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових оладок на молоці.