Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,5 кг картоплі

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

4 ст. л. оливкової олії

щіпка орегано

1 лимон

морська сіль за смаком

Приготування:

1. Очищаємо, нарізаємо картоплю. Кладемо її в більшу каструлю з холодною водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, готуємо близько 5 хвилин. Потім зливаємо воду, накриваємо кришкою і гарненько встряхуємо.

2. Далі кладемо на велике деко, збризкуємо оливковою олією, посипаємо орегано, лимонною цедрою і морською сіллю. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Запікаємо близько 15 хвилин до золотистої скоринки. При необхідності перевертаємо один раз.

3. Дістаємо з духовки і перекладаємо на блюдо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини по-панськи.