Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе індички

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

1 яйце

½ ч. л. солі

3 ст. л. панірувальних сухарів

200 г твердого сиру

50 мл соняшникової олії

Приготування:

1. Філе індички нарізаємо вздовж по 1,5 см і відбиваємо їх, щоб вони стали широкими і тонкими. Сир нарізаємо товстими і довгастими скибочками, щоб його можна було легко загортати в індичку. Загортаємо його так, щоб вийшов невеликий нахлест.

2. Далі опускаємо рулетики у збите яйце, а потім у панірувальні сухарі, змішані з часниковою сіллю.

3. Обсмажуємо в олії на середньому вогні з кожного боку до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запечених пельменів.