Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г м'яса

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

1 кг картоплі

2 головки салатного лука

1 ст. л. борошна

1 г лаврового листа

3 ст. л. томатного пюре

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. М'ясо обмиваємо, нарізаємо шматочками у вигляді кубиків, посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо на сковороді з маслом.

2. Після цього додаємо подрібнений часник, м'ясо посипаємо борошном, і все разом підсмажуємо.

3. Підготовлене м'ясо кладемо в каструлю, заливаємо 2-3 склянки бульйону або води, додаємо томатне пюре, лавровий лист. Накриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися на 1-1,5 години.

4. Гуляш подаємо з смаженою або відварною картоплею, посипавши зеленню.

На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт лінивих голубців в мультиварці.