Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

2 склянки води

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

4,5 склянки борошна

2 ч. л. солі

2 ч. л. сухих дріжджів

3 ст. л. оливокового масла

25 оливок без кісточок

1 ст. л. свіжого розмарину

Приготування:

1. Наливаємо в миску 2 склянки теплої води і насипаємо дріжджі. Добре перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.

2. Додаємо 4,25 склянки борошна і сіль. Гарненько вимішуємо тісто. Далі викладаємо тісто на борошняну поверхню, і злегка присипавши борошном, вимішуємо ще 10 хвилин. Скачуємо його в кулю і кладемо в змащену маслом миску, накриваємо плівкою і залишаємо на 1,5 години. Обминаємо тісто, знову скачуємо в кулю і кладемо в ту ж миску. Накриваємо плівкою і залишаємо в теплому місці на 45 хвилин.

3. Змащуємо деко 25х40 см 1 ст. л. олією, обминаємо тісто і кладемо на деко. Розподіляємо руками по противеню і залишаємо на 10 хвилин.

4. Змащуємо зверху 2 ложками оливкової олії. Вставляємо розрізані навпіл оливки і посипаємо розмарином. Залишаємо на 25 хвилин в теплому місці.

5. Розігріваємо духовку до 250 градусів.

6. Пальцями кілька разів протикаємо тісто і випікаємо близько 25 хвилин до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжніх тістечок вупі.