Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг курки

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

10 печериць

700 мл вершків

150 мл солодкого червоного вина

2 цибулини

50 г вершкового масла

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Обсмажуємо невеликі шматки курки в вершковому маслі по 2 хвилини з кожного боку.

2. Дрібно нарізану цибулю і гриби, обсмажуємо у вершковому маслі, додаємо вино і спеції і тушкуємо 5-8 хвилин.

3. Виливаємо цю суміш на курку, додаємо 500 мл вершків і тушкуємо на великому вогні 40 хвилин. Готову курку викладаємо на блюдо.

4. Залишок соусу добре перемішуємо в блендері, виливаємо назад в каструлю, додаємо 200 мл вершків, доводимо до кипіння і варимо ще 5-8 хвилин.

5. Заливаємо цим соусом курку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинців на пиві.