Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г кокотейля з морепродуктів

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

100 г рису

соєвий соус за смаком

сіль за смаком

чорний перець за смаком

5 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Для початку варимо рис.

2. Морепродукти обдаємо окропом. Обсмажуємо їх на розпеченій сковороді з маслом протягом 5-7 хвилин.

3. Зменшуємо вогонь. Вливаємо соєвий соус і тушкуємо протягом 5 хвилин.

4. Засипаємо рис. Тушкуємо протягом 5-7 хвилин. Приправляємо за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пряного рису з фісташками.