Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

100 г кураги

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

100 г фініків

100 г кешью

100 г кунжутного насіння

70 г світлих родзинок

Приготування:

1. Висушуємо кешью на сковороді, потім подрібнюємо в блендері до стану борошна.

2. Курагу, родзинки і фініки гарненько промиваємо. Фініки очищаємо від кісточок.

3. В блендер до кешью додаємо сухофрукти і подрібнюємо до однорідності.

4. Кунжут обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.

5. Руками формуємо кульки, занурюємо у кунжут і прикрашаємо горішками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт каррі з рисом.