Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

250 г печериць

Популярні новини зараз

Зеленський влаштував коллапс в столиці після прощання з "ангелами" МАУ в "Борисполі"

Літак зазнав зіткнення в небі над Україною: життя пасажирів перетворилось на десяток годин нервового очікування

Модель, яка випала з вікна онука Михалкова, відкрила рот й простогнала правду: "На все життя"

В Україні задеруть пенсійний вік для жінок: терміни вже названо

Показати ще

лавровий лист за смаком

перець і сіль за смаком

мускатний горіх за смаком

панірувальні сухарі за смаком

5 шт. картоплі

1 головка цибулі

3 ст. л. борошна

1 пучок кропу

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Картоплю варимо в підсоленій воді з додаванням лаврового листа і чорного перцю.

2. Робимо пюре. Додаємо свіжий кріп, сіль, мускатний горіх і борошно. Перемішуємо до однорідності.

3. Цибулю подрібнюємо, обсмажуємо 4-5 хвилин на рослинній олії.

4. Додаємо дрібно нарізані шампіньйони і смажимо 1-2 хвилини до золотистого кольору. Солимо.

5. З картоплі формуємо кульки, робимо долонею  коржі. У центр кладемо начинку, защипуємо краї і формуємо зрази.

6. Занурюємо в борошно і панірувальні сухарі, смажимо на олії з двох боків до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з беконом і цибулею.