Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

80 г  гречаної крупи

100 г курячої грудки

25 г цибулі

45 г білих грибів

40 г солодкого перцю

250 мл грибного бульйону

15 г томатної пасти

Приготування:

1.Обсмажуємо на сковороді цибулю, перець, гриби та філе.

2. Додаємо гречку, потім трохи припускаємо, потім додаємо томатну пасту і заливаємо бульйоном.

3. Додаємо за смаком сіль, перець і готуємо приблизно 5 хвилин.

4. Розігріваємо духовку до 190 градусів і випікаємо протягом 10-12 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гуляшу з картоплею.