Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
200 г борошна
16-річна донька Полякової заговорила про весілля: "Ти ж його не кохаєш"
Розалі Номбре з "Холостяк 11" опинилася на дивані "ганьби": "Мій дебют"
Олег Винник подарував "Діаманти" Еліні Іващенко, про Таюне забув: "Так добре вдвох"
Пугачова несподівано зізналася про проблеми з Орбакайте - Примадонна без сил: "Коли помру..."
150 г вершкового масла
100 г цукру
1 кг слив
200 г вівсяних пластівців
½ ч. л. кориці
Приготування:
1. Змішуємо холодне масло, борошно і цукор в пісочне тісто, додаємо вівсяні пластівці і теж перемішуємо. Викладаємо тісто на пекарський папір і запікаємо в духовці, розігрітій до 170 градусів, 10 хвилин.
2. Сливи розрізаємо навпіл, виймаємо кісточки і викладаємо у форму, посипаємо корицею, зверху кришимо тісто з борошна, цукру, масла і вівсяних пластівців. Ставимо в духовку приблизно на 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт віденського шніцеля з беконом.