Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

200 г борошна

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

150 г вершкового масла

100 г цукру

1 кг слив

200 г вівсяних пластівців

½ ч. л. кориці

Приготування:

1. Змішуємо холодне масло, борошно і цукор в пісочне тісто, додаємо вівсяні пластівці і теж перемішуємо. Викладаємо тісто на пекарський папір і запікаємо в духовці, розігрітій до 170 градусів, 10 хвилин.

2. Сливи розрізаємо навпіл, виймаємо кісточки і викладаємо у форму, посипаємо корицею, зверху кришимо тісто з борошна, цукру, масла і вівсяних пластівців. Ставимо в духовку приблизно на 15-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт віденського шніцеля з беконом.