Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

200 г борошна

Популярні новини зараз

Чи опиниться Порошенко за ґратами? Пальчевський назвав головну умову посадки експрезидента

Головне за день суботи 14 грудня: роман між Тіною Кароль та Даном Баланом, траур Зеленського та "магія" АТБ

Люди опинилися в пастці аеропорту, понад 300 рейсів скасовано: подробиці

Тіна Кароль відповіла Дану Балану взаємністю: "Шукали дуже довго"

Показати ще

150 г вершкового масла

100 г цукру

1 кг слив

200 г вівсяних пластівців

½ ч. л. кориці

Приготування:

1. Змішуємо холодне масло, борошно і цукор в пісочне тісто, додаємо вівсяні пластівці і теж перемішуємо. Викладаємо тісто на пекарський папір і запікаємо в духовці, розігрітій до 170 градусів, 10 хвилин.

2. Сливи розрізаємо навпіл, виймаємо кісточки і викладаємо у форму, посипаємо корицею, зверху кришимо тісто з борошна, цукру, масла і вівсяних пластівців. Ставимо в духовку приблизно на 15-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт віденського шніцеля з беконом.