Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧас приготування: 50 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г фаршу
Захисник з позивним "Хук" залишив керівну посаду і відправився на війну: "Краще у бруді окопу лежати, ніж в калюжі власної крові"
Аліна Гросу кардинально змінила зовнішність: "Ніби 10-річна дитина"
Учасниці "Холостяк 11" пустилися берега на побаченнях з Мішею Заливаком: "Такі с*чки"
Зірку "Останнього героя" здолала онкологія: "Боролася сильно і довго"
1 вірменський лаваш
250 г помідорів
200 г цибулі
500 мл молока
1 ст. л. борошна
сіль за смаком
150 г тертого сиру
Приготування:
1. Злегка обсмажуємо на сковороді м'ясний фарш, солимо і кладемо в тарілку.
2. На тій же сковорідці обсмажуємо цибулю і помідори, додаємо трохи кропу.
3. Для молочного соусу розмішуємо 1 ст. л. борошна в молоці, додаємо сіль і доводимо до кипния, знімаємо з вогню.
4. У форму для випічки шарами викладаємо лист лавашу, фарш, лаваш, овощнаю суміш, лаваш і тд.
5. Зверху поливаємо все соусом, посипаємо тертим сиром і випікаємо в духовці близько 30-40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих рулетів в листковому тісті.