Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г фаршу

Популярні новини зараз

Захисник з позивним "Хук" залишив керівну посаду і відправився на війну: "Краще у бруді окопу лежати, ніж в калюжі власної крові"

Аліна Гросу кардинально змінила зовнішність: "Ніби 10-річна дитина"

Учасниці "Холостяк 11" пустилися берега на побаченнях з Мішею Заливаком: "Такі с*чки"

Зірку "Останнього героя" здолала онкологія: "Боролася сильно і довго"

Показати ще

1 вірменський лаваш

250 г помідорів

200 г цибулі

500 мл молока

1 ст. л. борошна

сіль за смаком

150 г тертого сиру

Приготування:

1. Злегка обсмажуємо на сковороді м'ясний фарш, солимо і кладемо в тарілку.

2. На тій же сковорідці обсмажуємо цибулю і помідори, додаємо трохи кропу.

3. Для молочного соусу розмішуємо 1 ст. л. борошна в молоці, додаємо сіль і доводимо до кипния, знімаємо з вогню.

4. У форму для випічки шарами викладаємо лист лавашу, фарш, лаваш, овощнаю суміш, лаваш і тд.

5. Зверху поливаємо все соусом, посипаємо тертим сиром і випікаємо в духовці близько 30-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих рулетів в листковому тісті.