Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

250 г кокосової стружки

50 г вершкового масла

400 г згущеного молока

80 г мигдалю

Приготування:

1. Змішуємо масло і згущене молоко.

2. Ставимо на водяну баню і розмішуємо до розчинення масла. 

3. Додаємо до цієї маси 200 г кокосової стружки і добре перемішуємо.

4. Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо на ніч в холодильнику.

5. Мигдаль замочуємо на 1 годину у воді, потім видаляємо з нього шкірку.

6. Із застиглої маси робимо невеликі кульки, всередину кладемо по одному горіху.

7. Занурюємо цукерки в кокосову стружку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт крамбла з сливи.