Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

50 г сиру

Популярні новини зараз

На світ насувається "найбільша за п'ятдесят років" небезпека, відчує кожен

Повернення секс-символу та зірки 4 сезону: хто на "Голос країни 10" розчулив Кароль та Каменських

Головне за день неділі 19 січня: прощання з "ангелами" борту МАУ, заборона Тимошенко на Водохреще і бабусі у сміттєвому баку

"Солдати без розпізнавальних знаків": Одесу сполохала колона військової техніки в місті

Показати ще

50 г мигдалю

1 яєчний жовток

2 г вершкового масла

сахарин за смаком

Приготування:

1. Ошпарюємо мигдаль, очищаємо, подрібнюємо в ступці. Далі з'єднуємо з жовтком і протертим сиром, потім додаємо ваніль і сахарин, добре все вимішуємо, поділяємо на маленькі коржики.

2. Випікаємо печиво до готовності в духовці при помірній температурі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної лазаньї з лаваша.