Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

50 г сиру

Популярні новини зараз

Карантин забрав у Марічки Падалко останні сили: "Дається взнаки"

Регіна Тодоренко здолала Ані Лорак, вік дав про себе знати: "Не дівчинка вже"

Щасливий Дзідзьо потонув у обіймах статечної білявки: "Моє кохання"

Вербна неділя з 19 квітня по 2 травня: чого категорично не можна робити перед Великоднем

Показати ще

50 г мигдалю

1 яєчний жовток

2 г вершкового масла

сахарин за смаком

Приготування:

1. Ошпарюємо мигдаль, очищаємо, подрібнюємо в ступці. Далі з'єднуємо з жовтком і протертим сиром, потім додаємо ваніль і сахарин, добре все вимішуємо, поділяємо на маленькі коржики.

2. Випікаємо печиво до готовності в духовці при помірній температурі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної лазаньї з лаваша.