Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
1 кг кабачків
Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" показав лисицю з людською головою: "Складно повірити"
Оля Полякова похизувалася своїм будинком на березі озера: "Десь у Франції"
Українцям дадуть знижку 50% на міський транспорт: як скористатися
Мама Дана Балана навчила сина, як завоювати серце Тіни Кароль: "Борись до кінця"
2 цибулини
4 яйця
50 мл оливокового масла
300 г сиру фета
2 зубчики часнику
1 пучок зелені
Приготування:
1. Цибулю, часник дрібно нарізаємо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору, додаємо бекон.
2. Кабачки натираємо на крупній тертці і злегка обсмажуємо на сковороді. Залишаємо на 10 хвилин, щоб стекла зайва рідина.
3. З'єднуємо смажену цибулю, кабачки, додаємо подрібнений сир, зелень, вливаємо збиті яйця.
4. Посуд для запікання змащуємо маслом, заповнюємо сумішшю, посипаємо тертим сиром і випікаємо в духовці 30 хвилин при 190 градусах.
5. Запіканку злегка остуджуємо, нарізаємо на порції і подаємо до столу, поливши маслом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної лазаньї з лаваша.