Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 5

Інгредієнти:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

½ склянки молока

0,3 склянки води

1 яйце

1 ч. л. рослинного масла

1 ч. л. солі

1,5 кг картоплі

1 ч. л. перцю

Приготування:

1. Очищаємо картоплю, ставимо варити, солимо.

2. Для тіста висипаємо в миску борошно. У склянці змішуємо яйце, молоко, воду і сіль.

3. Виливаємо цю суміш в борошно, замішуємо тісто, додаємо масло. Готове тісто накриваємо ганчірочкою і залишаємо на 40 хвилин.

4. З картоплі робимо пюре, солимо і перчимо за смаком.

5. Тісто розгортаємо і нарізаємо. Беремо картоплю і ліпимо вареники.

6. Каструлю з водою, доводимо до кипіння.

7. Коли вода закипить, кидаємо в неї вареники. Подаємо зі сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових мафінів за 30 хвилин.