Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 кабачок

2 цибулини

2 зубчики часнику

1 л овочевого бульйону

3 ст. л. панірувальних сухарів

1 плавлений сирок

Приготування:

1. Нарізаємо цибулю, часник і очищений від насіння і шкірки кабачок.

2. Кладемо в каструлю і заливаємо водою.

3. Коли суп закипить, додаємо нарізаний кубиками плавлений сирок і сухарики.

4. Зменшуємо вогонь і варимо, поки сирок не розплавиться.

5. Переливаємо суп в блендер і подрібнюємо в пюре. 

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкого морквяного суфле.