Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

100 г тофу

1 стебло селери

Популярні новини зараз

Майкла Щура з "Телебачення Торонто" побили в Києві: "Вони не гальмували"

Багатодітна мама Анастасія Приходько звернулася до Бога у важливе свято: "Прошу тільки одного"

Кабмін продовжив карантин по всій Україні до 30 червня: які обмеження дію до літа

Ірина Федишин показала неймовірну весну у Львові: любов гуляє древніми вулицями

Показати ще

½ солодкого перцю

100 г грибів

3 ст. л. соєвого соусу

100 г стручкової квасолі

суміш мелених перців за смаком

1 цибулина

Приготування:

1. Варимо квасолю і гриби.

2. Квасолю опускаємо в холодну воду. Тофу нарізаємо кубиками, а рідину прибираємо серветкою.

3. Перець, цибулю, гриби і селеру нарізаємо кубиками.

4. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо тофу до золотистої скоринки.

5. Далі додаємо інші овочі, спеції за смаком, соєвий соус і смажимо все протягом 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт камбали з маслом з каперсів і лимона.