Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

100 г тофу

Популярні новини зараз

Мобільний оператор "Київстар" раптово змінив правила: що потрібно знати кожному клієнту

У Чорнобилі знайшли те, що в будь-яку секунду може "скосити" тисячі українців

Заробітчани привезли коронавірус в Україну, тестів на всіх не вистачить, - ЗМІ (оновлено)

Сині кити - ще квіточки, ця гра може коштувати життя вашій дитині, відео

Показати ще

1 стебло селери

½ солодкого перцю

100 г грибів

3 ст. л. соєвого соусу

100 г стручкової квасолі

суміш мелених перців за смаком

1 цибулина

Приготування:

1. Варимо квасолю і гриби.

2. Квасолю опускаємо в холодну воду. Тофу нарізаємо кубиками, а рідину прибираємо серветкою.

3. Перець, цибулю, гриби і селеру нарізаємо кубиками. 

4. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо тофу до золотистої скоринки.

5. Далі додаємо інші овочі, спеції за смаком, соєвий соус і смажимо все протягом 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт камбали з маслом з каперсів і лимона.