Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

100 г тофу

Популярні новини зараз

Заворотнюк запам'яталася не тільки "нянею Вікою": найяскравіші ролі акторки, яка бореться за життя

Українським водіям висунули вимогу: з 1 жовтня усе зміниться, штрафи посипляться градом

Синоптики приголомшили українців різкою зміною погоди: діставайте шуби, випаде сніг

Хочу, як Жанна Фріске: Анастасія Заворотнюк зробила ЕКО, наслідки невідворотні

Показати ще

1 стебло селери

½ солодкого перцю

100 г грибів

3 ст. л. соєвого соусу

100 г стручкової квасолі

суміш мелених перців за смаком

1 цибулина

Приготування:

1. Варимо квасолю і гриби.

2. Квасолю опускаємо в холодну воду. Тофу нарізаємо кубиками, а рідину прибираємо серветкою.

3. Перець, цибулю, гриби і селеру нарізаємо кубиками. 

4. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо тофу до золотистої скоринки.

5. Далі додаємо інші овочі, спеції за смаком, соєвий соус і смажимо все протягом 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт камбали з маслом з каперсів і лимона.