Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г печінки

Популярні новини зараз

Архівні фото Хрещатика розлетілися мережею: як виглядала головна вулиця Києва 100 років тому

Маша Полякова поділилась наболілим, змушена утримуватися: "Один раз було, це кайф"

Пономарьов "повернувся до життя", фанати видихнули з полегшенням - "Бережіть себе!"

В Україні зміняться правила проїзду для пільговиків - заява Мінсоцполітики

Показати ще

1 склянка борошна

½ склянки молока

2 моркви

1 яйце

2 головки цибулі

1 головка часнику

150 г майонезу

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Пропускаємо через м'ясорубку свинячу або яловичу печінку, додаємо яйце, молоко, сіль і борошно. Розкачуємо фарш у млинці і обсмажуємо.

2. Для начинки обсмажуємо моркву, натерту на крупній тертці цибулю. Роздавлюємо часник, змішуємо з майонезом.

3. Кожен млинець намазуємо сумішшю чеснока і майонезу, зверху кладемо моркву з цибулею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананів в клярі.