Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе

Популярні новини зараз

ЗСУ повідомили про провокації на Донбасі і біля Чорного моря: 7 ворожих танків, флот і збиті безпілотники

Нова пошта повідомила про зміни в оплаті посилок: списуватимуть автоматично

Куряча домашня ковбаса швидкого приготування: простий рецепт з натуральних продуктів

Студія "Квартал 95" оголосила про завершення свого проекту: сьогодні ввечері

Показати ще

30 г кунжутного насіння

сіль за смаком

рослинне масло за смаком

мелений червоний перець за смаком

Приготування:

1. Змішуємо кунжут, сіль і перець. Занурюємо в них шматочки курки. У сковороді добре розігріваємо масло і кладемо туди курку. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку.

2. Готовій курці даємо трохи охолонути й нарізаємо на смужки. Подаємо з рисом і овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінкового торта з часником.