Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

200 г темного шоколаду

Популярні новини зараз

Із Франківська може зникнути легендарний ринок, селяни лютують: "Де продати сало і молоко?"

Помер соліст "Піснярів" Леонід Борткевич

Потап підкорив Каменських романтичним сюрпризом: тисячі кілометрів - не перешкода

Оля Полякова поділилася ідеальним блюдом для тих, що худнуть: ПП-млинці зі шпинатом під соусом бешамель

Показати ще

100 г борошна

100 г цукру

4 яйця

150 г вершкового масла

Приготування:

1. На паровій бані розтоплюємо шоколад з маслом.

2. Змішуємо яйця, борошно і цукор.

3. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змішуємо силіконовою лопаткою шоколадну массу з яєчною.

4. Формочки змащуємо маслом і вливаємо тісто на 3/4.

5. Випікаємо в духовці протягом 10 хвилин.

6. Перевертаємо форму на тарілку і посипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в кунжуті.