Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

100 г темного шоколаду

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

50 г вершкового масла

3 яйця

25 г борошна

85 г цукрової пудри

Приготування:

1. Шоколад ламаємо на шматочки і протягом 10 хвилин топимо в пароварці. Додаємо до шоколаду вершкове масло і перемішуємо до однорідності.

2. Білки відділяємо від жовтків, збиваємо білки в густу піну. В іншій ємності збиваємо жовтки з цукром до одержання густої маси світлого кольору. Акуратно додаємо в масу збиті білки, а потім шоколадну суміш і борошно.

3. Тісто розкладаємо по 4 змазаним маслом формочках об'ємом 150 мл. Кожну з них накриваємо кружечком пергаменту і ставимо у велику миску пароварки.

4. Випікаємо протягом 30 хвилин. Готовність перевіряємо за допомогою зубочистки.

5. Відокремлюємо пудинг від стінок формочки і викладаємо догори дном на порційну тарілку.

6. За бажанням прикрашаємо вершками і ягодами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тофу і овочами.