Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г помідорів

Популярні новини зараз

Прогноз погоди на зиму: нам брехали, кліматолог розповіла правду про пекельні холоди

Мосейчук розняла Милованова і Тимошенко, які ледь не побилися в прямому ефірі: "Ви ж були в Трускавці!"

Сенцов ошелешив гучним зверненням про Крим і Донбас: "Ніколи..."

Померла зірка серіалу "Моя прекрасна няня"

Показати ще

600 г курча

100 г цибулі

30 г часнику

10 г кінзи

15 г петрушки

3 г спецій

Приготування:

1. Очищаємо курча, ріжемо його на великі частини, заливаємо водою і доводимо до кипіння.

2. Зливаємо бульйон і обсмажуємо курча на олії, додаємо цибулю. Подрібнюємо часник, аджику і хмелі-сунелі в ступці і додаємо до курчати. Далі додаємо помідори, вливаємо трохи бульйону за смаком і тушкуємо 5-10 хвилин.

3. Готову страву кладемо в глибоку тарілку, прикрашаємо меленим перцем і свіжою кінзою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінкового торта з часником.