Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г помідорів
Дзідзьо показав, у кого "позичив" своє ім'я - "Був мега популярний"
Лілія Ребрик обійняла білявого красунчика і підказала секрет солоденького - "Без напрягу"
Каменських і Потап заговорили про пристрасну історію кохання: "Я просто полетів"
Українець втратив пам'ять у Польщі - ні грошей, ні телефона: шукають родичів бідолахи
600 г курча
100 г цибулі
30 г часнику
10 г кінзи
15 г петрушки
3 г спецій
Приготування:
1. Очищаємо курча, ріжемо його на великі частини, заливаємо водою і доводимо до кипіння.
2. Зливаємо бульйон і обсмажуємо курча на олії, додаємо цибулю. Подрібнюємо часник, аджику і хмелі-сунелі в ступці і додаємо до курчати. Далі додаємо помідори, вливаємо трохи бульйону за смаком і тушкуємо 5-10 хвилин.
3. Готову страву кладемо в глибоку тарілку, прикрашаємо меленим перцем і свіжою кінзою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінкового торта з часником.