Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

900 мл молока

Популярні новини зараз

Головне за ніч: звернення Зеленського, НП у Борисполі та роздача землі українцям

Прострілив голову з рушниці: український депутат покінчив життя самогубством

Надприродні здібності мольфарів Карпат: як українські віщуни розмовляють з потойбічними силами та керують стихіями

Не стало сина Пугачової та Кіркорова: як Примадонна пережила величезну втрату

Показати ще

1 шт. кориці

1 ст. л. ванільного екстракту

2 шт. лимонної цедри

2 ст. л. борошна

6 яєць

225 г цукру

Приготування:

1. Кип'ятимо 700 мл молока, додаємо паличку кориці, лимонну кірку і ваніль. Зменшуємо вогонь і варимо ще 5 хвилин.

2. Тим часом збиваємо половину  молока з яєчними жовтками, а другу половину молока - з борошном.

3. Виливаємо кип'ячене молоко в чисту каструлю і, швидко помішуючи, додаємо молоко з яйцем і борошном, додаємо 100 г цукру. Повертаємо на вогонь і варимо, постійно помішуючи, 10 хвилин.

4. Для карамелі цукор, що залишився поміщаємо в каструлю і, помішуючи, тримаємо на маленькому вогні, поки він весь не розплавиться і не придбає золотавий колір. Акуратно розливаємо карамель по формочках і залишаємо на 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з картоплею.