Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

6 ст. л. сметани

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

200 г нутурального йогурту

25 г вершкового йогурту

130 г борошна

3 яйця

сіль і перець за смаком

10 г розпушувача

250 г капусти броколі

300 г курячого філе

1 цибулина

1 помідор

1 пучок зелені

Приготування:

1. Відправляємо в розігріту сковороду філе, нарізане кубиками, цибулю і тушкуємо близько 10 хвилин. Додаємо ложку сметани і тушкуємо 5 хвилин.

2. Броколі розбираємо на суцвіття, помідор ріжемо кубиками, зелень дрібно рубаємо.

3. Відправляємо в сковороду овочі та зелень і тушкуємо все близько 5 хвилин. Солимо і перчимо за смаком. Залишаємо охолонути.

4. Змішуємо разом яйця, сметану і добре перемішуємо. Солимо й додаємо розпушувач і нарізане невеликими кубиками масло. Перемішуємо і додаємо просіяне борошно. Ретельно перемішуємо.

5. У форму для випічки виливаємо частину тіста у форму і зверху, не перемішуючи викладаємо начинку. Закриваємо начинку другою половиною тіста і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.

6. Коли пиріг готовий, вимикаємо духовку і залишаємо там пиріг на 5-10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного супу-пюре на швидку руку.