Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1,5 кг качки

Популярні новини зараз

Головне за ніч: скасування строкової служби в ЗСУ, позбавлення субсидій та "конфіскація" української землі

Заворотнюк помітили поза стінами лікарні: вигляд "Моєї прекрасної няні" перелякав сусідів

Мільйони українців вийдуть на пенсію раніше: у Зеленського підняли закон чотирирічної давнини

Страждаючи від смертельної хвороби Заворотнюк не забула і звернулася до Зеленського: "Володя, я знаю..."

Показати ще

500 г вишні

1 стакан червоного сухого вина

перець і сіль за смаком

100 мл рослинного масла

Приготування:

1. Натираємо качку сіллю і перцем і ставимо в духовку. Смажимо протягом 40 хвилин, постійно змочуючи маслом.

2. Тушкуємо вишні без кісточок в червоному вині, за 10 хвилин до готовності качки, поливаємо її вином з вишнею, ще раз солимо і перчимо.

3. Подаємо качку гарячої разом з соусом. 

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріжків з грибною начинкою.