Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧас приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1,5 кг качки
Юрій Нікітін розповів, як балує дружину Ольгу Горбачову: "Це дорожче за всі прикраси"
Леся Нікітюк показала, як виглядала в 18 років: "Накладні вії і іконка"
Настя Каменських зізналася в проблемах із зайвою вагою і показала фото: "Багато років соромилася"
Вдова Кернеса Гайсинська позбулася двох "дітей" покійного мера
500 г вишні
1 стакан червоного сухого вина
перець і сіль за смаком
100 мл рослинного масла
Приготування:
1. Натираємо качку сіллю і перцем і ставимо в духовку. Смажимо протягом 40 хвилин, постійно змочуючи маслом.
2. Тушкуємо вишні без кісточок в червоному вині, за 10 хвилин до готовності качки, поливаємо її вином з вишнею, ще раз солимо і перчимо.
3. Подаємо качку гарячої разом з соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріжків з грибною начинкою.