Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1,5 кг качки

Популярні новини зараз

Коляска з дитиною посеред дороги: у Запоріжжі аферисти вигадали новий ″розвод″

Під Львовом наркомани заманили в ліс і по-звірячому вбили пару підлітків, - "забили битами і підпалили"

Українець купив телевізор в Ельдорадо і пошкодував про це, реакція персоналу дивує

Лікарня палає! У Києві моторошна пожежа, хворі тікають в одних капцях - кадри з вогню

Показати ще

500 г вишні

1 стакан червоного сухого вина

перець і сіль за смаком

100 мл рослинного масла

Приготування:

1. Натираємо качку сіллю і перцем і ставимо в духовку. Смажимо протягом 40 хвилин, постійно змочуючи маслом.

2. Тушкуємо вишні без кісточок в червоному вині, за 10 хвилин до готовності качки, поливаємо її вином з вишнею, ще раз солимо і перчимо.

3. Подаємо качку гарячої разом з соусом. 

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріжків з грибною начинкою.