Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1,5 кг качки

Популярні новини зараз

Юрій Нікітін розповів, як балує дружину Ольгу Горбачову: "Це дорожче за всі прикраси"

Леся Нікітюк показала, як виглядала в 18 років: "Накладні вії і іконка"

Настя Каменських зізналася в проблемах із зайвою вагою і показала фото: "Багато років соромилася"

Вдова Кернеса Гайсинська позбулася двох "дітей" покійного мера

Показати ще

500 г вишні

1 стакан червоного сухого вина

перець і сіль за смаком

100 мл рослинного масла

Приготування:

1. Натираємо качку сіллю і перцем і ставимо в духовку. Смажимо протягом 40 хвилин, постійно змочуючи маслом.

2. Тушкуємо вишні без кісточок в червоному вині, за 10 хвилин до готовності качки, поливаємо її вином з вишнею, ще раз солимо і перчимо.

3. Подаємо качку гарячої разом з соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріжків з грибною начинкою.