Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 мл вершків

Популярні новини зараз

Наречена Розенка розлякала підписників голими кістками: "Хочеться нагодувати і одягнути"

Заворотнюк запам'яталася не тільки "нянею Вікою": найяскравіші ролі акторки, яка бореться за життя

Анастасію Заворотнюк покинули лікарі, допомогти неможливо: рідні у нестямі від горя

Померла зірка серіалу "Моя прекрасна няня": "Не стало дивовижної, чудової, унікальної..."

Показати ще

150 г цукру

15 г желатину

2 яєчних жовтка

1 ч. л. ваніліну

Приготування:

1. Беремо 350 мл вершків, додаємо до них ванілін і цукор, ставимо на вогонь і нагріваємо, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння.

2. Тим часом змішуємо залишок вершків з жовтками і желатином. Цю суміш додаємо до нагрітих вершків, перемішуємо і продовжуємо нагрівати на плиті. Доводимо до кипіння.

3. Далі залишаємо охолонути 15 хвилин при кімнатній температурі. Потім збиваємо міксером на великій потужності. 

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з картоплею.