Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 ст. л. вершкового масла
Американський журнал відкрив світові красу гуцулок і Карпат: "Люди живуть в гармонії"
Регіна Тодоренко здолала Ані Лорак, вік дав про себе знати: "Не дівчинка вже"
Щасливий Дзідзьо потонув у обіймах статечної білявки: "Моє кохання"
Вагітна дружина Віктора Павліка опинилася в лісі з сокирою і тортом - "Готуємося!"
2 ч. л. какао-порошку
50 г чорного шоколаду
1 яйце
1 яєчний жовток
0,3 склянки цукру
30 мл лікеру
0,3 склянки борошна
ванільне морозиво за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 160 градусів. Змащуємо вершковим маслом 4 невеликі форми для випічки і злегка присипаємо їх какао.
2. Розтоплюємо на водяній бані шоколад і вершкове масло до однорідної консистенції.
3. Міксером збиваємо яйце, жовток і цукор до легкої кремоподібної текстури, потім додаємо шоколадну масу. Після вмішуємо борошно і лікер.
4. Тісто кладемо в форми і готуємо 12 хвилин в духовці. Десерт подаємо на тарілках і прикрашаємо морозивом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт форелі на пару з журавлино-медовим соусом.