Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

сіль за смаком

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1,5 кг кабачків

14 помідорів чері

1 зубчик часнику

1 цибулина

4 ст. л. оливкової олії

4 ст. л. рису

Приготування:

1. Доводимо велику каструлю з водою до кипіння. Насипаємо рис, знову даємо закипіти, потім зменшуємо вогонь і варимо 15 хвилин, поки рис не стане м'яким.

2. У той же час подрібнюємо цибулю і часник. Знімаємо шкірку з помідорів і теж подрібнюємо. Кабачок очищаємо і нарізаємо кубиками.

3. Зливаємо воду з рису, промиваємо під холодною водою і даємо обсохнути в друшляку.

4. Розігріваємо оливкову олію в сковороді, додаємо в неї цибулю з часником на повільному вогні 2 хвилини. Далі додаємо помідори і готуємо ще 5 хвилин. Потім відправляємо на ту ж сковороду кабачок, солимо, закриваємо кришкою і готуємо близько 35 хвилин. Додаємо рис, перемішуємо і відразу подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт золотистих сирників.