Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії

2 головки червоної цибулі

1 червоний стручковий перець

1 фенхель

2 зубчики часнику

200 мл білого сухого вина

1 ст. л. томатної пасти

2 банки помідорів у власному соку

700 г філе білої риби

200 г тигрових креветок

125 г оливок

2 ст. л. петрушки

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. У важкій каструлі розігріваємо олію. Додаємо дрібно нарізаний червоний лук, нарізаний смужками уздовж червоний перець, дрібно нарізану цибулину фенхеля і часник. Готуємо на невеликому вогні, помішуючи, 10 хвилин.

2. Додаємо томати, томатну пасту, біле вино, приправляємо за смаком. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо, не закриваючи кришкою, 15 хвилин.

3. Філе білої риби нарізаємо шматочками і додаємо в каструлю. Тушкуємо 5 хвилин. Потім додаємо оливки, відварені і очищені тигрові креветки  і готуємо ще 3 хвилини. Перед подачею на стіл прикрашаємо петрушкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкого плову з гарбузом і фруктами.