Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка кефіру

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

1 склянка манної крупи

½ склянки цукру

1 яйце

½ склянки соняшникової олії

½ ч. л. соди

мигдальні пластівці за смаком

Приготування:

1. Заливаємо манну крупу кефіром і даємо постояти не менше години.

2. Далі додаємо в суміш манки і кефіру яйце, додаємо масло, соду і цукор. За консистенцією тісто має бути густим.

3. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів. Випікаємо в квадратній формі до утворення золотистої скоринки. За 7-10 хвилин до готовності посипаємо мигдальними пластівцями.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейка з тунця.