Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 10

Інгредієнти:

25 г желатину

400 г сметани

400 мл молока

200 г цукру

3 ст. л. какао

10 г ваніліну

Приготування:

1. Желатин заливаємо кип'яченою водою, перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин, щоб він збільшився в розмірі. Потім розігріваємо на слабкому вогні, щоб розчинилися гранули желатину. Даємо йому охолонути до кімнатної температури.

2. Сметану кімнатної температури змішати з ваніліном, половиною желатину і половиною цукру.

3. Для шоколадної суміші кип'ятимо молоко, додаємо какао і варимо однорідний напій насиченого кольору, остуджуємо. Додаємо другу половину желатину і цукру.

4. По черзі заливаємо білий і коричневий шар у форму або стаканчики. Чекаємо 5-15 хвилин, і вливаємо наступний шар.

На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт мигдалевого лепешняку.