Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

200 г цукру

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

2 яйця

2 яєчних жовтка

150 мл лимонного соку

1 ст. л. лимонної цедри

120 г вершкового масла

Приготування:

1. Збиваємо м'яке масло з цукром приблизно 2 хвилини.

2. Поступово додаємо яйця і жовтки і збиваємо ще одну хвилину.

3. Додаємо лимонний сік.

4. У середній каструлі повільно нагріваємо цю масу до однорідності, весь час помішуючи.

5. Коли маса стане однорідною, збільшуємо вогонь до середнього і знову помішуємо, поки вона не загусне.

6. Знімаємо з вогню і додаємо цедру. Перекладаємо в миску і зверху кладемо на харчову плівку.

7. Ставимо в холодильник, щоб загусла.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з індички з яєчною локшиною.