Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

1 склянка рису

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

1 цибулина

1 морквина

2 склянки води

рослинне масло за смаком

сіль за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо кубиками цибулю, моркву натираємо на тертці.

2. На сковороду наливаємо масло, ставимо на середній вогонь.

3. У сковороду кладемо цибулю і моркву. Трохи підсмажуємо.

4. Додаємо рис, перемішуємо і даемпостоять 30 секунд.

5. Відразу ж додаємо 2 склянки води, перемішуємо і накриваємо кришкою.

6. Солимо через 10 хвилин, перемішуємо і знову накриваємо кришкою. Залишаємо на 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої горбуші під цибулею.