Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе минтая

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

1 лимон

1 пучок петрушки

3 зубчики часнику

3 ст. л. оливкової олії

сіль за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Лимон нарізаємо на кружечки.

3. Філе минтая нарізаємо впоперек, щоб шматочки збігалися з лимоном.

4. У блендер кладемо петрушку, зубчики часнику, заливаємо оливкову олію, додаємо сіль. Ретельно все подрібнюємо до утворення пасти.

5. Деко застеляємо папером для випічки. Викладаємо на нього кружечки лимона.

6. На кружки лимона зверху кладемо шматочки минтая.

7. Рівномірно наносимо пасту з петрушки на минтай.

8. Ставимо деко в духовку на 15-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинчиків з печінки.