Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 яблука

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

1 ч. л. меленої кориці

¼ склянки води

½ склянки цукрової пудри

Приготування:

1. Промиваємо яблука, видаляємо серцевину і костояки, ставимо у форму.

2. Робимо сироп: змішуємо цукрову пудру, корицю і гарячу воду.

3. Прямо у формі поливаємо яблука сиропом.

4. Розігріваємо духовку до 180 граудсов і ставимо на 30-40 хвилин.

5. Готові яблука присипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинових мафінів з шоколадною крихтою.