Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

250 г сиру маскарпоне

80 г білого цукру

20 шт. печива савоярді

30 мл коньяку

400 мл свіжозвареної кави

какао-порошок за смаком

обсмажені зерна кави за смаком

Приготування:

1. Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо з половиною цукру в блендері на водяній бані до розчинення цукру. Знімаємо з водяній бані і додаємо сир, акуратно перемішуємо до однорідності. Окремо збиваємо білки кімнатної температури з дрібкою солі, поступово додаючи залишок цукру. Збиті білки по ложці додаємо в сирну масу, акуратно перемішуємо.

2. Змішуємо холодну каву і коньяк. По одному занурюємо савоярді в каву на пару секунд і викладаємо на дно форми. Покриваємо печиво щедрим шаром крему, на крем просіваємо какао-порошок. Зверху кладемо другий шар печива, далі крем і знову какао-порошок.

3. Залишаємо в холодильник на ніч.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з куркою і зеленню.