Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

350 г борошна

Популярні новини зараз

В Україні виявили фальсифікат олії з рослинними жирами: у Держпродспоживслужбі попередили українців про небезпеку

Трініті постарішала, а у Нео додалося сивого волосся: як змінилися Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс з часів першої "Матриці"

Не дарма стирчаcті соски засвітила: Ріанна отримала звання національного героя

Розлучену Соломію Вітвицьку зачарував солодкий голос Арсена Мірзояна - Тоні Матвієнко варто напружитися: "Досі відчуваю"

Показати ще

3 ч. л. цукру

300 г натурального йогурту

½ ч. л. солі

2 ч. л. розпушувача

1 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Змішуємо борошно з сіллю, розпушувачем і цукром.

2. Змішуємо йогурт і масло.

3. Частинами додаємо борошно, перемішуючи.

4. Викладаємо тісто на посипану борошном поверхню і ділимо на 6 рівних частин.

5. Формуємо булочки і кладемо на деко. Розігріваємо духовку до 210-220 градусів і випікаємо 15-20 хвилин до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт заливного пирога з зеленою цибулею і яйцем.