Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

350 г борошна

Популярні новини зараз

Зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська похвалилася сімейним щастям в обіймах доньки і Ектора Хіменеса-Браво: "Вже подружжя"

61-річний водій помер за кермом після порятунку пасажирів: "відчував" смерть і висадив до ДТП

Тоня Матвієнко подарувала своїй красуні Ніночці поїздку до Єгипту з Арсеном Мірзояном: "Навіщо цей цирк"

Ані Лорак прибралася у пір'я як Філіп Кіркоров дорогою в Україну, але Ігор Кондратюк нагадав її місце: "Хв*йда-тур"

Показати ще

3 ч. л. цукру

300 г натурального йогурту

½ ч. л. солі

2 ч. л. розпушувача

1 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Змішуємо борошно з сіллю, розпушувачем і цукром.

2. Змішуємо йогурт і масло.

3. Частинами додаємо борошно, перемішуючи.

4. Викладаємо тісто на посипану борошном поверхню і ділимо на 6 рівних частин.

5. Формуємо булочки і кладемо на деко. Розігріваємо духовку до 210-220 градусів і випікаємо 15-20 хвилин до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт заливного пирога з зеленою цибулею і яйцем.