Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г яловичого філе

Популярні новини зараз

В Україні знизять ціну на газ з 45 до 8 гривень, однак пощастить не всім: названо категорії

Галина Полякова розповіла, яким за життя був депутат Антон Поляков

Зрада, маленька донька і дорослі розваги: що відомо про обранця Злати Огнєвіч на "Холостячці" Андрія Задворного

Переможець "Холостячки" Андрій Задворний не повірив Златі Огнєвіч: "Жах, а не вибір"

Показати ще

100 мл легкого соєвого соусу

200 г рисової локшини

1 червоний перець чилі

60 г свіжої кінзи

50 г свіжої м'яти

¼ огірка

1 лайм

Приготування:

1. Маринуємо 4 стейка в 50 мл соєвого соусу протягом 10 хвилин.

2. Варимо локшину і охолоджуємо.

3. Змішуємо з соєвим соусом, подрібненим чилі, коріандром і м'ятою.

4. Нарізаємо чверть огірка на дуже маленькі смужки і змішуємо з локшиною і цибулею.

5. Далі розігріваємо сковороду і смажимо стейки по 3 хвилини з кожного боку.

6. Розкладаємо салат з локшиною в 4 піалки, зверху кладемо м'ясо. Подаємо з часточками лайма.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного мусу з вершками.