Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 300 г сиру
  • 150 г вівсяних пластівців
  • 1 яйце
  • 50 г вершкового масла
  • цукор за смаком
  • щіпка солі
  • 1 ч. л. соди

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Приготування:

Перед вами найкращий рецепт сирних кексів з вівсяно - сирного тіста. Покроковий рецепт кексів, які можна готувати на кефірі, з родзинками, з додаванням шоколадного масла або з бананом. Для приготування кексів у формочках вам потрібні правильні формочки. Найкраще готувати в силіконових. Найкращі кекси з сирною начинкою просто і швидко в домашніх умовах. Великодні свята також не обходяться без такої страви. Приступимо до приготування.

  1. Для смачних і ніжних сирних кексів в ємність для тіста насипаємо вівсяні пластівці, цукор, сіль, соду і перемішати сипучі інгредієнти. Для більшої користі випічки, цукор можна замінити медом або улюбленим джемом.
  2. Додаємо сир, вершкове масло й додаємо яйце.
  3. Сир можна збити блендером або перетерти через сито, тоді кекси будуть мати більш однорідну гладку структуру.
  4. масло має бути кімнатної температури, тому вийміть його з холодильника завчасно.
  5. Тісто ретельно вымешаем столовою ложкою. Його консистенція повинна вийти середньої густоти.
  6. Дуже важливо правильно підібрати формочки для випікання. Ми використовували силіконові, тому їх додатково нічим змащувати не треба. Якщо у вас вони залізні або керамічні, то попередньо змастіть маслом і злегка присипте манною крупою. Після цього викладаємо тісто по формочках, заповнивши їх на 2/3 частини, так як під час випічки кекси трохи піднімуться.
  7. Духовку нагріваємо до 200 градусів і відправимо випікатися десерт на нижній рівень щоб спекти протягом 30-35 хвилин. Готової випічки даємо повністю охолонути, і тільки після цього виймаємо її з форми. Якщо діставати кекси гарячими, то вони можуть зламатися.
  8. десерт можна Прикрасити цукровою пудрою, або за бажанням полити будь глазур'ю: вершковою або шоколадною. Найкращий і швидкий рецепт пишних сирних кексів готовий. Приємного апетиту!