Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

6 шт. фенхелю

Популярні новини зараз

Лихо Заворотнюк зачепило колишнього "Моєї прекрасної няні": з Жигуновим трапилося непоправне

Зірка "Євробачення" відмовилася від російського громадянства заради України: три роки мріяла про це

В Україні масово падають ціни на "другий хліб": що варто знати покупцям

Ісус виглядав не так, як всі вважали: археологи знайшли портрет і зруйнували стереотип, фото

Показати ще

4 зубчики часнику

щіпка солі

перець чорний мелений за смаком

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Миємо цибулини фенхелю, пагони і підстави відрізаємо. Кожну цибулину розрізаємо вздовж на 2 частини.

2. На великій сковороді нагріваємо олію, кладемо в неї фенхель зрізом вниз. Часник, не очищаючи додаємо до фенхелю. Солимо і смажимо хвилин 10, періодично перевертаючи і переливаючи фенхель збоку на бік.

3. Наливаємо в сковороду воду, щоб вона майже покрила фенхель. Коли вода закипить, накриваємо кришкою сковороду. Тушкуємо на невеликому вогні 30 хвилин.

4. Перед подачею посипаємо перцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних пряників.