Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

100 г цукру

2 яйця

200 г вершкового масла

3 склянки молока

400 г картоплі

1 цибулина

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Замішуємо тісто з молока, яєць, борошна, цукру і приправ. Добре вимішуємо і даємо тісту постояти.

2. Додаємо дрібно нарізану цибулю і натерту на дрібній тертці картоплю.

3. Столовою ложкою викладаємо суміш в сковороду з розігрітим маслом і обсмажуємо на вершковому вогні з двох боків до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фенхелю тушкованого з часником.