Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 8

Інгредієнти:

2,5 склянки молока

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

1 склянка борошна

2 яйця

4 ст. л. цукру

½ ч. л. солі

1 ст. л. рослинного масла

½ ч. л. соди

150 г сиру рікотта

200 г вершків

250 г йогурту

7 г желатину

Приготування:

1. Для тіста змішуємо в блендері 2 склянки молока, 2 яйця, 1 склянку борошна, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. рослинного масла і сіль з содою. Випікаємо млинці.

2. Для крему заливаємо желатин 0,5 склянки молока, даємо постояти 30 хвилин і прогріваємо на водяній бані до повного розчинення. Вершки збиваємо з 3 ложками цукру. Змішуємо рікотту з йогуртом і желатином. Далі додаємо збиті вершки. Готовий крем ставимо в холодильник на 15-20 хвилин.

3. На дно круглої форми кладемо 4 млинця щоб краями потім можна було накрити торт. Далі викладаємо млинці стопкою, промазуємо кожен млинець кремом. Останній шар повинен бути кремом. Накриваємо торт краями перших 4 млинців. Ставимо в холодильник на кілька годин для просочення.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з яблуками і сиром.