Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

150 г борошна

Популярні новини зараз

Жанну Фріске добила не тяжка хвороба, спливли нові подробиці про смерть зірки "Блестящих"

Соняшникова олія знову подорожчає для українців: експерти назвали причини

Віктор Павлік показав, як молода дружина заковтує сосиску: "Смакота"

Головне за ніч: новий "Азаров" в Україні, майбутня наречена в родині Кошового, ціни на м'ясо та овочі, зміни у Огнєвіч на Холостячцi

Показати ще

150 г коричневого цукру

100 г вершкового масла

2 яйця

1 банка ананасів

2 ч. л. розпушувача

50 г вишні

Приготування:

1. Вершкове масло розтоплюємо.

2. Збиваємо яйця і цукор, потім вводимо масло і збиваємо ще раз.

3. Додаємо борошно і розпушувач і ретельно збиваємо. Тісто має бути рідкуватим.

4. У форму, змащену вершковою олією викладаємо на дно кільця ананасів. У кожне колечко кладемо вишню. Зверху заливаємо фрукти тістом.

5. Розігріваємо духовку до 200 граудусов і випікаємо 10 хвилин, потім зменшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 35 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кіша з червоною рибою і брокколі.