Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 склянки замороженого зеленого горошку

Популярні новини зараз

В Україну сунуть морози: коли чекати мінусів зі снігом

У Києві діти намагалися скинути переляканого кота з вікна багатоповерхівки: жалібно нявкав і дригав лапками

Зима у вересні: синоптик Діденко передрекла перші заморозки і мокрий сніг найближчими днями

Пішла епоха: Андрій Данилко проводив маму в останню путь

Показати ще

1,5 склянки зерен кукурудзи

1 склянку води

1 головка цибулі

1 банка кокосового молока

1 пучок свіжої м'яти

½ лимона

оливкова олія за смаком

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Горошок і кукурудзу відправляємо в каструлю розморожуватися і гаситися в невеликій кількості води і оливкової олії. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо на сковороді, поки цибуля не стане м'якою. Готову цибулю кладемо в каструлю з горошком і кукурудзою. Додаємо склянку води і 2 склянки кокосового молока, доводимо суп до кипіння і вимикаємо вогонь.

2. Кладемо в каструлю свіже листя м'яти, видавлюємо сік половинки лимона, солимо і перчимо. Розливаємо крем-суп по тарілках і прикрашаємо листям м'яти або зеленою цибулею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тортильї з пшеничного борошна.